Αρχική / Φαρμακείο / Πρώτες Βοήθειες / Μικροτράυματα Φαρμακείο / Hansaplast Eπιθέματα Γρήγορης Επούλωσης 8 Strips 20pcs

Hansaplast Eπιθέματα Γρήγορης Επούλωσης 8 Strips 20pcs

ΚΩΔΙΚΟΣ: 4005800225093
Τιμή
4,35 €
7,01 € -38%
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Τα επιθέματα Γρήγορης Επoύλωσης Hansaplast επιταχύνουν εώς και στο διπλάσιο τη διαδικασία επούλωσης, σε σχέση με την ξηρή επούλωση, και είναι κατάλληλα για την κάλυψη κάθε είδους μικρής πληγής. Για καλύτερο αποτέλεσμα επούλωσης, το επίθεμα θα πρέπει να χρησιμοποιείται για αρκετές ημέρες.

Το αδιάβροχο και αεροδιαπερατό υλικό του επιθέματος, καλύπτει και προστατεύει την πληγή από τους εξωτερικούς παράγοντες. Το επίθεμα είναι κατασκευασμένο από φιλική προς την επιδερμίδα πολυουρεθάνη που δεν κολλάει στην πληγή. Απορροφά επιλεκτικά τα υγρά της πληγής, ενώ τη διατηρεί υγρή, επιταχύνοντας έτσι τη διαδικασία επούλωσης και μειώνοντας τον κίνδυνο δημιουργίας ουλής.

Η ισχυρή επικόλληση εξασφαλίζει πως το επίθεμα θα παραμείνει στη θέση του για αρκετές ημέρες.

​​​​

Χρήση

1. Καθαρισμός Ο καθαρισμός της πληγής από τις βρωμιές και τα βακτήρια είναι το απαραίτητο πρώτο βήμα για τη βέλτιστη επούλωση. Για να αποτραπούν οι μολύνσεις της πληγής, ψεκάστε το Σπρέι Καθαρισμού Πληγών της Hansaplast από απόσταση περίπου 10 cm πάνω σε όλη την περιοχή της πληγής. Επαναλάβετε αν χρειάζεται και μετά σκουπίστε απαλά την πληγή και την περιοχή του δέρματος γύρω από την πληγή.

Σημαντικό: Στις μικρές πληγές η αιμορραγία σταματά σύντομα. Αν η αιμορραγία συνεχίζεται, χρησιμοποιείστε επιπλέον γάζες, συνεχίστε να πιέζετε την πληγή και αναζητήστε ιατρική βοήθεια. 2. Προστασία Στη συνέχεια, είναι σημαντικό να προστατέψετε την πληγή από εξωτερικούς παράγοντες, όπως βρωμιές και βακτήρια ώστε να προχωρήσει η επούλωση ανεμπόδιστη. Καλύψτε την πληγή με το επίθεμα Hansaplast ή την αποστειρωμένη γάζα πληγών Hansaplast που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Το επίθεμα Γρήγορης Επούλωσης Hansaplast μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αρκετές μέρες προτού χρειαστεί να αλλαχτεί. Όσο περισσότερο αφήσετε την πληγή ανενόχλητη, τόσο πιο γρήγορα θα επουλωθεί. Επιπλέον, το επίθεμα Γρήγορης Επούλωσης Hansaplast δημιουργεί ένα περιβάλλον υγρής επούλωσης για τις καλύτερες δυνατές συνθήκες επούλωσης. Ενισχύει τη διαδικασία του κλεισίματος της πληγής και συμβάλλει στην αποφυγή δημιουργίας ουλής. Η πρόσθετη θεραπεία με Κρέμα Επούλωσης Πληγών δεν είναι απαραίτητη. Αυτό το άρθρο για την τεχνογνωσία περιποίησης πληγών μπορεί να σας φανεί χρήσιμο.

Πακέτο

20PCS

Σας προτείνουμε

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Ο λογαριασμός σας