Αρχική / Φαρμακείο / Στοματική Υγιεινή / Στοματικά Διαλύματα / ELGYDIUM ELUDRIL ORTHO 500 ML

ELGYDIUM ELUDRIL ORTHO 500 ML

ΚΩΔΙΚΟΣ: 3577056025044
Τιμή
8,06 €
12,40 € -35%
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Παράδοση σε 1-3 ημέρες
Ενδείξεις:
  • ΔΙΑΤΗΡΕΙ τα δόντια και τα ούλα υγιή και προστατεύει από τις ενοχλήσεις που σχετίζονται με τη συσσώρευση πλάκας. • ΕΠΑΝΑΜΕΤΑΛΛΙΚΟΠΟΙΕΙ την αδαμαντίνη και προλαμβάνει την τερηδόνα και τις λευκές κηλίδες. • ΔΕΝ ΧΡΩΜΑΤΙΖΕΙ τους ορθοδοντικούς μηχανισμούς.
 
Ιδιότητες:
Το Eludril Ortho διευκολύνει τη στοματική υγιεινή για άτομα με ορθοδοντικούς μηχανισμούς.
Φρεσκάρει την αναπνοή και βοηθά στη διατήρηση της υγείας των δοντιών και των ούλων.
Περιέχει Fluorinol®, το οποίο βοηθά στην πρόληψη της τερηδόνας και των λευκών κηλίδων γύρω από τα σιδεράκια, καταπολεμώντας τις επιθέσεις οξέων και τον σχηματισμό πλάκας.
Επίσης, δεν χρωματίζει τους ορθοδοντικούς μηχανισμούς.
Είναι κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά από 10 ετών.
Οδηγίες χρήσης:
1 με 2 φορές την ημέρα. Ξεπλύντε το στόμα για 30 δευτερόλεπτα με 15ml μη αραιωμένο Eludril Ortho, πρωί και βράδυ μετά το βούρτσισμα. Φτύστε. Μην ξεβγάλετε με νερό.
Μην το καταπίνετε.
Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των 10 ετών.
Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα
Μια κλινική μελέτη στην οποία συμμετείχαν 41 άτομα που φορούσαν σιδεράκια για λιγότερο από 6 μήνες, διερεύνησε την αποτελεσματικότητα του Eludril Ortho με χρήση πρωί και το βράδυ μετά το βούρτσισμα, για τέσσερις εβδομάδες.
Το Eludril Ortho μειώνει την ευαισθησία των ούλων κατά 36% μετά από 4 εβδομάδες¹. Η αντιβακτηριακή δράση του Eludril Ortho έχει επίσης αποδειχθεί in vitro σε βακτήρια που ευθύνονται για την οδοντική πλάκα².
Μια μελέτη ικανοποίησης αξιολόγησε την αντίληψη των χρηστών για την αποτελεσματικότητα του Eludril Ortho ως προς τη διευκόλυνση της στοματικής υγιεινής και της άνεσης που σχετίζεται με τη συσσώρευση πλάκας³.
Χάρη στο Fluorinol® (400 ppm ιόντων φθορίου), το Eludril Ortho βοηθά στην ενδυνάμωση και την επαναμεταλλικοποίηση του σμάλτου⁴, και έτσι βοηθά στην πρόληψη της εμφάνισης τερηδόνας και λευκών κηλίδων γύρω από τα σιδεράκια εντός 1 μήνα⁵.
Τέλος, η επαναλαμβανόμενη χρήση του Eludril Ortho δεν χρωματίζει τα σιδεράκια⁶.
¹ Δοκιμή ανοχής και αποτελεσματικότητας που πραγματοποιήθηκε σε 41 άτομα για 4 εβδομάδες, 2 χρήσεις την ημέρα.
² Μελέτη in vitro σχετικά με την αντιβακτηριακή δράση του Eludril Ortho σε 5 βακτηριακά στελέχη που χαρακτηρίζουν την ανάπτυξη πλάκας.
³ Τεστ ικανοποίησης που πραγματοποιήθηκε σε 73 άτομα για 2 εβδομάδες, 2 χρήσεις την ημέρα.
⁴ Δοκιμή κλινικής ανοχής και αποτελεσματικότητας σε 41 άτομα για 4 εβδομάδες, 2 χρήσεις την ημέρα.
⁵ In vitro μελέτη για την ικανότητα επαναμεταλλικοποίησης του Eludril Ortho που διεξήχθη σε 18 δείγματα σμάλτου χωρισμένα σε 3 ομάδες. Κάθε ομάδα έλαβε μια επαναλαμβανόμενη θεραπεία 5 κύκλων την ημέρα για 15 ημέρες με Eludril Ortho, Gum Ortho και ένα μη επεξεργασμένο διάλυμα ελέγχου.
Πραγματοποιείται ελαφριά και στη συνέχεια βαθύτερη απομεταλλικοποίηση στα 375 rpm, το σμάλτο ξεπλένεται με νερό και στη συνέχεια εφαρμόζεται ένα από τα διαλύματα, τέλος ξεπλένεται με ρυθμιστικό διάλυμα και τα δείγματα φυλάσσονται για 1 ώρα.
⁶Μελέτη in vitro για την επίδραση της χρώσης Eludril Ortho σε σιδεράκια και ορθοδοντικούς μηχανισμούς υπό επαναλαμβανόμενη χρήση με 14 κύκλους την ημέρα για 2 ημέρες.

Σας προτείνουμε

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Ο λογαριασμός σας