Αρχική / Φαρμακείο / Περιποίηση Ποδιών / Πάτοι - Επιθέματα / GEHWOL BUNION CUSHION G 1ΤΕΜ

GEHWOL BUNION CUSHION G 1ΤΕΜ

ΚΩΔΙΚΟΣ: 4013474116371
Τιμή
8,20 €
12,62 € -35%
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Παράδοση σε 1-3 ημέρες
Το διαχωριστικό δαχτύλων, της εταιρείας Gehwol, μειώνει την πίεση και τριβή ανάμεσα στα δάχτυλα. Ανακουφίζει από ερεθισμούς και βοηθά στην ευθυγράμμιση της άρθρωσης.

Η παραμόρφωση της δομής του ποδιού και η καταπόνησή του συνολικά είναι δύο βασικά προβλήματα που επιβαρύνουν την καθημερινότητά, αλλά και οι έμμεσες συνέπειες μπορούν να οδηγήσουν σε τραυματισμούς και επώδυνες συνθήκες. Η αρχική ένδειξη για τη δημιουργία προβλήματος στο κότσι είναι η εμφάνιση ενός εξογκώματος στην εξωτερική πλευρά της βάσης του μεγάλου δακτύλου. Ήδη από το σημείο αυτό, η δημιουργία επιπρόσθετης πίεσης και τριβής γίνεται αισθητή στο πόδι.

Για την πρόληψη του προβλήματος θα πρέπει να δρασετε προληπτικά. Όλα ξεκινούν από τη σωστή υποστήριξη, με την επιλογή του κατάλληλου ανατομικού πάτου. Ο ανατομικός πάτος θα βοηθήσει στην αποφόρτιση του ποδιού, με τη σωστή κατανομή του βάρους.
Αντίστοιχα, για να προλάβετε την επιδείνωση, το κατάλληλο επίθεμα για το κότσι θα σου προσφέρει σταθερότητα και ανακούφιση από την πίεση και την τριβή.

Σε κάθε περίπτωση, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.
Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι εύκολο στη χρήση.

Σας προτείνουμε

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Ο λογαριασμός σας