Αρχική / Φαρμακείο / Στοματική Υγιεινή / Στοματικά Διαλύματα / LISTERINE ADVANCED DEFENCE SENSITIVE 500 ML

LISTERINE ADVANCED DEFENCE SENSITIVE 500 ML

ΚΩΔΙΚΟΣ: 3574661203560
Τιμή
5,79 €
10,53 € -45%
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Listerine Advanced Defence Sensitive Στοματικό Διάλυμα με Τεχνολογία Κρυστάλλων Οξαλικού Καλίου 500ml

ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ

Το LISTERINE® Advanced Defence Sensitive είναι ένα στοματικό διάλυμα καθημερινής χρήσης με τεχνολογία κρυστάλλων οξαλικού καλίου. Καλύπτει με φυσικό τρόπο τα εκτεθειμένα νεύρα για αποτελεσματική προστασία από την ευαισθησία των δοντιών. Χωρίς οινόπνευμα.

Η ευαισθησία των δοντιών εκδηλώνεται με ένα σύντομο και οξύ αίσθημα πόνου που προέρχεται από την εκτεθειμένη οδοντίνη ως αποτέλεσμα διάφορων ερεθισμάτων, όπως ζεστά ή κρύα ροφήματα ή τροφές, όξινα τρόφιμα, γλυκά ή λόγω μηχανικών καταπονήσεων.

Οι αιτίες της ευαισθησίας των δοντιών:
Η οδοντίνη, ένα από τα δομικά στοιχεία των δοντιών, περιέχει χιλιάδες μικροσκοπικούς σωληνίσκους που οδηγούν στον οδοντικό πολφό, όπου βρίσκονται τα νεύρα. Σε ένα υγιές στόμα, η οδοντίνη καλύπτεται από τους ιστούς των ούλων ή το σμάλτο. Η ελλιπής ή κακή στοματική υγειινή ή το γήρας (μεταξύ άλλων παραγόντων) μπορεί να οδηγήσει σε υποχώρηση των ούλων και, κατά συνέπεια, στην έκθεση των οδοντικών επιφανειών και των σωληνίσκων. Όταν οι ακάλυπτοι σωληνίσκοι εκτίθενται σε ζεστές, κρύες, όξινες τροφές και ροφήματα ή ζάχαρη, η ροή του υγρού στο εσωτερικό τους αυξάνεται και αυτό μεταδίδεται στις απολήξεις των νεύρων που βρίσκονται στον πολφό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την εκδήλωση ενός αιφνίδιου και έντονου πόνου.

ΟΦΕΛΗ
Τα περισσότερα προϊόντα στοματικής φροντίδας μουδιάζουν τις απολήξεις των νεύρων ή δημιουργούν ένα λεπτό προστατευτικό στρώμα στην εκτεθειμένη οδοντίνη.

Το LISTERINE® Advaced Defence Sensitive:

Σφραγίζει τους εκτεθειμένους σωληνίσκους οδοντίνης εναποθέτοντας σταθερούς κρυστάλλους τόσο στην επιφάνεια της οδοντίνης όσο και βαθύτερα στο εσωτερικό τους.
Αυτοί οι κρύσταλλοι παρεμποδίζουν την κίνηση του υγρού που διεγείρει τα νεύρα και προκαλεί πόνο.
Παρέχει προστασία σε βάθος και ανακούφιση από τον πόνο που οφείλεται στην ευαισθησία των δοντιών.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Χωρίς οινόπνευμα, με τεχνολογία κρυστάλλων οξαλικού καλίου.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Χρησιμοποιήστε το δύο φορές την ημέρα, πρωί και βράδυ, μετά το βούρτσισμα των δοντιών.
Αδειάστε 10 ml (2 κουταλιές του γλυκού των 5 ml) σε ένα ποτήρι, κάντε στοματικές πλύσεις στα ούλα και στα δόντια για 60 δευτερόλεπτα και φτύστε το.
Δεν είναι κατάλληλο για χρήση από παιδιά κάτω των 18 ετών.
Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε το τακτικά δύο φορές την ημέρα για τουλάχιστον 2 εβδομάδες. Η συνεχής χρήση είναι απαραίτητη για τη διαρκή προστασία από ην ευαισθησία των δοντιών.
Χωρίς οινόπνευμα

Σας προτείνουμε

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Ο λογαριασμός σας